A green passage of offices

Zalewski believes that the isolation of nature, sunlight and fresh air can transform the life of a city office into a routine of depression and fatigue, and has therefore devised a concept that aims to solve part of the problem: a green and Close connecting two offices in the same building, allowing workers to take a relaxing walk.

The design is suspended on an interior terrace and, therefore, it is supported on all its sides. The passage is very narrow – 80 centimeters – so as not to take sun from the farm below, minimizing the structure.

The move may be difficult to implement due to construction permits but, if possible, it will certainly be welcomed by the workers in the surrounding offices.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here